Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

El centre de teràpies El Cirerer ja obre les seves portes!

2 DE MAIG

POTS COMENÇAR A GAUDIR DELS NOSTRES SERVEIS

Estem emocionats d’anunciar que El Centre de Teràpies El Cirerer ha obert les seves portes el 2 de maig! Ara pots començar a gaudir dels nostres serveis i experimentar els beneficis de les nostres teràpies de benestar.

CELEBREM JUNTS/ES COMPARTINT UN PICA-PICA

El 10 de maig, us convidem a celebrar amb nosaltres la inauguració d’El Cirerer! Vine a compartir un pica-pica amb nosaltres de 19 a 21 h i aprofita l’oportunitat per conèixer al nostre equip de professionals, veure les nostres instal·lacions i aprendre’n més sobre els serveis que oferim.

Per demostrar la nostra gratitud i donar-vos una petita mostra del que El Cirerer pot oferir, el 13 de maig organitzarem un tastet gratuït dels nostres serveis. No deixis passar aquesta oportunitat única de provar les nostres teràpies i descobrir com podem ajudar-te a millorar la teva salut i benestar.

Estem impacients de conèixer-te i començar aquest viatge de creixement personal junts. No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres per a més informació o per reservar la teva plaça en els nostres esdeveniments especials. Benvingut a El Centre de Teràpies El Cirerer, on treballem junts per al teu benestar!

No esperis més i vine a visitar-nos!