Skip to content Skip to footer
Dilluns a Dissabte HORES CONVINGUDES
C/ Torres i Bages, 11 bx 1ª Banyoles

Política de privadesa

Aquesta Política de Privadesa regula el tractament de les dades personals facilitades pels usuaris en el lloc web: https://terapieselcirerer.com (el “Lloc Web”), propietat del Centre de Teràpies El Cirerer. El Centre de Teràpies El Cirerer respecta la teva privadesa i està compromès a protegir la teva informació personal.

Recopilació de la Informació

Quan visites el nostre Lloc Web, recollim informació personal que ens facilites voluntàriament, com ara el teu nom, adreça de correu electrònic i número de telèfon, quan sol·licites un servei.

Ús de la Informació

Utilitzem la informació que ens proporciones per:

  • Respondre a les teves consultes o proporcionar-te informació sobre el nostre centre i serveis.
  • Mantenir i millorar la nostra pàgina web i serveis.
  • Per a comunicar-nos amb tu sobre productes, serveis, promocions, notícies, actualitzacions i esdeveniments que creiem que poden ser del teu interès.
  • Per a complir amb les nostres obligacions legals i resoldre qualsevol controvèrsia que puguem tenir amb tu.

Cessió de Dades a Tercers

El Centre de Teràpies El Cirerer no cedeix les teves dades personals a tercers. Les teves dades personals es mantenen confidencials i es tracten de manera segura d’acord amb aquesta Política de Privadesa i la legislació de protecció de dades aplicable.

Drets dels Usuaris

Tens el dret d’accedir a les teves dades, rectificar-les, suprimir-les, limitar o oposar-te al seu tractament, portar les teves dades, així com retirar el teu consentiment en qualsevol moment. Pots exercir aquests drets enviant-nos un correu electrònic a l’adreça de contacte proporcionada al lloc web.

Seguretat de les Dades

Estem compromesos a protegir les teves dades personals i a prendre totes les precaucions raonables per a fer-ho. Utilitzem mesures de seguretat físiques, tècniques i administratives adequades per a protegir la informació que recollim.

Canvis en aquesta Política de Privadesa

Ens reservem el dret de canviar aquesta Política de Privadesa en qualsevol moment. Quan fem canvis, actualitzarem la data de “última actualització” al final d’aquest document. T’animem a revisar regularment aquesta Política de Privadesa per a estar informat sobre com protegim la teva informació.

Contacte

Si tens preguntes o comentaris sobre aquesta Política de Privadesa, o si vols exercir els teus drets legals respecte a les teves dades personals, si us plau, posa’t en contacte amb nosaltres a través de la informació de contacte proporcionada a la nostra pàgina web.

Última actualització: 24 de maig de 2023