Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sincronia Energètica

La terapeuta que acompanya el procés es converteix en un canal a disposició del client/a permetent que l’energia flueixi on sigui necessari. Es tracta d’un treball energètic per imposició de mans en els centres energètics del cos; els xacres. També s’utilitza el bol de quars i el tambor xamànic.

Es tracta d’un procés intuïtiu on es genera una connexió entre sers que va més enllà del pla terrenal. És a dir, s’accedeix al camp d’informació còsmic compartit a fi de poder connectar i fer baixar la informació energètica necessària per la sanació i consciència del client/a. En aquest sentit, la informació pot adoptar la forma d’imatges, missatges en paraules, emocions o simplement energia que es dirigeix on necessita la persona en aquell moment.

Finalment, les claus de la sanació estan dins nostre esperant ser descobertes i sorgeixen en el moment que estem preparats/des per utilitzar-les.

A càrrec de: Estefania (+ Info truca al 633 59 64 63)

Reiki

És una teràpia de la medicina natural que basa els seus preceptes en l’existència del ki (també anomenat qi o chi), la força vital universal present a tot. Aquesta energia es recondueix per el tractament de malalties i desequilibris físics, emocionals i mentals deguts a desequilibris energètics.

La paraula Reiki és una paraula composta per dues paraules japoneses: Rei (Esperit, ànima, divinitat, cos eteri, en definitiva, energia universal) i Ki (Gas, aire, respiració, força, energia vital). Es pot entendre el terme Reiki com a “força natural que ens dóna vida i fa funcionar l’ànima” i que es basa en un equilibri entre l’energia universal i l’energia vital o pròpia.

S’aplica a través de la imposició de les mans en diferents punts energètics o xacres del cos i utilitzant una serie de símbols que tenen les seves característiques especials.

A càrrec de: Francesc (+ Info truca al 652 47 08 00) i Chelo ( + Info truca al 660 37 71 67)

Reiki + Canalització

A QUI ES DIRIGEIX? Et sents dispers/a mentalment i/o amb pensaments repetitius i et costa gestionar el teu dia a dia? Sents dificultat en connectar-te amb les teves emocions o tens molts alts i baixos emocionals? Et sents amb una falta o excés d’energia que et costa canalitzar?

PER A QUÈ ESTÀ INDICAT? Aquesta teràpia energètica t’ajudarà a alinear els teus xacres i detectar on hi ha una falta o excés d’energia que promou el desequilibri. Al equilibrar l’energia tindràs una major estabilitat emocional, física  i mental que et permetrà discernir el que és beneficiós per tu.

COM? A través de la imposició de mans, es canalitza l’energia disponible de sanació perquè flueixi pels diferents canals del teu cos i restableixi el natural moviment dels teus xacres.

Aquesta sessió et permetrà no només equilibrar els xacres sinó rebre informació que necessites en aquest moment de la teva vida per sanar les teves dolències i adquirir una major claredat de l’origen d’aquestes.

A càrrec de: Chelo ( + Info truca al 660 37 71 67)

Lectura de Registres Akàshics

Els registres akàshics són un arxiu vibratori de cada ànima i del seu viatge a través del temps com a ésser humà en diferents encarnacions. Com a tal conté el teu passat, present i fins i tot possibilitats futures.

En aquest espai, on imperen els preceptes de no témer, no jutjar i no resistir, trobem un espai segur que fomenta més amor i compassió i on pots reconèixer i resoldre els teus importants desafiaments. En fer aquesta connexió és més senzill veure’s, conèixer-se i acceptar-se a si mateix i als altres amb una visió inspirada i il·luminada. Pots així alinear-te de forma conscient amb la teva visió divina, cosa que fomentarà el teu creixement i felicitat.

En una lectura, connectem amb els teus registres akàshics i els éssers de llum que t’acompanyen des d’aquest pla. Aquesta connexió crea un camp d’energia amb la vibració més elevada de l’Amor i la Compassió, on no hi ha pors ni judicis. Aquesta connexió ja de per sí és sanadora, facilitant una connexió més gran amb el teu cor i desbloquejant energies que et puguin estar limitant. Durant la lectura reps informació que aporta una comprensió de les circumstàncies de la teva vida, les teves relacions i processos; de les causes, ja siguin en aquesta vida o en vides anteriors. Prens consciència dels aspectes profunds que les envolten i de les raons per les quals la teva ànima ha decidit experimentar-les.

Des d’aquesta vibració més elevada, pots comprendre, acceptar i prendre les accions més adequades i alineades amb el propòsit de la teva ànima.

A càrrec de: Francesc (+ Info truca al 652 47 08 00)

Canalització

A QUI ES DIRIGEIX? Et sents estancat/da en la teva vida? Sents que hi ha situacions que es repeteixen i, tot i haver fet tot tipus de teràpies, no trobes l’origen? Tens accidents recurrents, malalties?

Tens necessitat de connectar amb el teu ser i/o altres sers que t’acompanyen i/o amb el teu propòsit? S’ha mort algú significatiu per tu i aquesta mort et bloqueja per seguir amb la teva vida?

PER A QUÈ ESTÀ INDICAT? Amb la canalització obtindràs una major claredat del moment vital que estàs i una major comprensió de l’origen de certs aspectes que et bloquegen per viure la teva vida d’una forma fluïda, plena i plaent.

COM? Tots tenim un canal que ens connecta amb el TOT, amb la informació disponible del camp i els sers que viuen en altres freqüències energètiques. Quan ens fem adults, perdem aquesta connexió per varis bloquejos mentals i ferides emocionals. Com a terapeuta canalitzadora, obro el canal per poder rebre la informació que necessites en el teu moment de vida.

A càrrec de: Chelo ( + Info truca al 660 37 71 67)

Neteja Energètica de cases

A QUI ES DIRIGEIX? Et sents incòmode a casa teva, dispers o amb falta de concentració? Les emocions estan a flor de pell i a la mínima tens discussions amb la teva família? Sents que et falta l’aire i l’únic que vols fer és sortir de casa?

PER A QUÈ ESTÀ INDICAT? Les nostres llars acumulen informació, emocions i vivències amb una càrrega emocional forta, viscudes durant els anys amb les persones que hi convivim . Si no aprenem a netejar els espais energèticament, les energies i memòries queden impregnades en l’ambient, objectes i mobiliari, provocant que no es pugui transmutar l’energia. Aquest fet ens porta a repetir situacions i discussions del passat.

També està indicat per quan ens sentim densos en la nostra llar i sentim que no som benvinguts en ella, percebent energies i presències que ens debiliten energèticament i ens porten a un estat depressiu i d’abatiment.

COM? S’assisteix a la llar i es valora quina eina es precisa per fer la neteja.

A càrrec de: Chelo ( + Info truca al 660 37 71 67)

Médium

A QUI ES DIRIGEIX? Has perdut un ser estimat i/o animal i sents que t’han quedat temes pendents amb aquest/a? Tens un dol d’una pèrdua i sents que no pots avançar en la teva vida i no pots sentir l’alegria de viure ni ser feliç?

PER A QUÈ ESTÀ INDICAT? Si has tingut una pèrdua significativa i sents que no pots sortir del dol ni avançar en la teva vida.

COM? Demano permís per poder connectar amb l’ànima del ser estimat i/o animal mort preguntant si tenen algun missatge per la persona que busca aquest contacte. A partir d’aquí transmeto la informació que em donen.

A càrrec de: Chelo ( + Info truca al 660 37 71 67)