Skip to content Skip to footer

Constel·lacions sistèmiques, reiki, EMDR, TRE, barres Access Consciousness, reprogramació memòria cel·lular, lectures de registres akàsics, biodescodificació o bioneuroemoció, psicoteràpia holística i coaching relacional, mestre d'Un Curs de Miracles.

Francesc

Hola em dic Francesc, i a raó de l’experiència amb una relació de parella, vaig començar un camí de creixement i evolutiu tant a nivell personal com espiritual a l’edat de 33 anys, d’això fa 15 anys. En aquest caminar vaig voler comprendre l’origen i el propòsit dels conflictes en les relacions, l’origen i el propòsit de les enfermetats, que som, qui creiem ser, la relació que tenim amb l’energia i les lleis universals, els diferents camins o ensenyances per arribar al mateix lloc, el funcionament del sistema de pensament basat en la separació o dualitat i el funcionament del sistema pensament basat en la Unitat, les dinàmiques del ego, les creences limitants,…

En definitiva aprendre el que era l’Amor a través d’experiències no amoroses per poder gaudir d’un estat de pau i inocencia cada vegada més ampli i extens en el temps. Això no implica que no cometi errors o experimenti pèrdues de pau a dia d’avui, sino que que he assolit a tenir períodes més extensos entre un i altre. Al fer-me càrrec de l’interpretació o percepció de qualsevol situació sapiguent que forma part de mi i que el canvi de percepció només depent de mi. Igual que si vull veure un canvi d’imatge en mi davant del mirall, no treballo amb l’imatge que em torna el mirall, sino amb la font del reflexe retornant així el poder a la meva ment deixant de viure desde la víctima o el victimari.

El que és a dins es a fora. El que es a dalt es a baix. No facis als demés el que no t’agradaria que et fessin. El que estigui lliure de culpa o responsabilitat que llenci la primera pedra. Costa menys veure la palla en ull aliè que una viga en el propi…

Coaching Relacional

Consisteix en ajudar a les parelles i a qualsevol tipus de relació entre dos o més membres a prendre una nova direcció, a millorar la relació, la convivencia, posades en comú,… Els procesos de coaching et facilitaran incrementar els teus recursos, capacitats, alliberar el teu potencial i el teu talent, per així poder assolir els teus objectius o somnis.

 
 

 

 

Psicologia Holística

La Psicologia Holística és un tipus de teràpia que contempla les emocions i els trastorns a partir de la unió del cos, l’esperit i la ment, plantejant així un concepte evolutiu de la persona.

Què es fa a la teràpia holística?

El tractament de la teràpia holística se centra en l’evolució personal, per la qual cosa empra tècniques orientades a l’autoconeixement, sanació natural de l’interior per trobar l’equilibri propi i que l’individu sigui més resolutiu en tots els aspectes que formen la vida.

 
 

 

 

Massatge Tàntric per dones

Què és un massatge tàntric?

El massatge tàntric és una manera de treball tàctil la iniciativa del qual va ser presa de la vella tradició hindú i budista. Al llarg del règim es fa un massatge a tot el cos, comunment amb particular èmfasi en les ubicacions íntimes.

Els instructors de massatge tàntric acostumen a recalcar que no és exactament el mateix que els massatges eròtics que tenen com a finalitat aconseguir l’orgasme estimulant els òrgans sexuals. En canvi, el massatge tàntric ha de veure amb l’avenç, incloent-hi l’aptitud de sentir sensible i emotivament, de concentrar-se a l’instant present, de transformar-se en comptes de fer.

Per què serveix un Massatge Tàntric?

El massatge tàntric té com a propòsit repartir l’energia sexual per tot el cos, ampliant la sensibilitat al grup per atorgar a l’usuari una experiència única i també intensa.

La funció bàsica del massatge tàntric és reconnectar el cos mitjançant el moviment del sentiment, que crea un fluid de bioenergia amb la capacitat d’editar el cos. Així, és amb la capacitat de fer créixer els sentits i estímuls per dissoldre la tensió o l’angoixa.

Terapia de Resposta Espiritual o TRE

La Teràpia de Resposta Espiritual, o TRE, és una tècnica de radiestèsia que es realitza a través d’un pèndol i 32 gràfics que van ser desenvolupats per Robert E. Detzler, ja fa gairebé 30 anys exclusivament per a aquesta teràpia. Aquests permeten realitzar una investigació profunda dels arxius del subconscient i de l’ànima per netejar energies de vides passades, presents i futures, permetent tornar-nos a connectar/obrir i descobrir la nostra millor versió.

La TRE ens permet a més veure amb més claredat la vida, aclarir els camins a l’èxit, a l’abundància, a la prosperitat, a l’amor, recuperar la nostra salut, la nostra autoestima, obrir-nos a la manifestació de la plenitud i harmonia en tots els aspectes de la nostra vida.

Lectures de Registres Akàsics

Els registres akáshics són un arxiu vibratori de cada ànima i del seu viatge a través del temps com a ésser humà en diferents encarnacions. Com a tal conté el teu passat, present i fins i tot possibilitats futures.

En aquest espai, on imperen els preceptes de no témer, no jutjar i no resistir, trobem un espai segur que fomenta més amor i compassió i on pots reconèixer i resoldre els teus importants desafiaments. En fer aquesta connexió és més senzill veure’s, conèixer-se i acceptar-se a si mateix i als altres amb una visió inspirada i il·luminada. Pots així alinear-te de forma conscient amb la teva visió divina, cosa que fomentarà el teu creixement i felicitat.

En una lectura, connectem amb els teus registres akashics i els éssers de llum que t’acompanyen des d’aquest pla. Aquesta connexió crea un camp d’energia amb la vibració més elevada de l’Amor i la Compassió, on no hi ha pors ni judicis. Aquesta connexió ja de per si és sanadora, facilitant una connexió més gran amb el teu cor i desbloquejant energies que et puguin estar limitant. Durant la lectura reps informació que aporta una comprensió de les circumstàncies de la teva vida, les teves relacions i processos; de les causes, ja siguin en aquesta vida o en vides anteriors. Preses consciència dels aspectes profunds que els envolten i de les raons per les quals la teva ànima ha decidit experimentar-los.

Des d’aquesta vibració més elevada, pots comprendre, acceptar i prendre les accions més adequades i alineades amb el propòsit de la teva ànima.

 
 

 

 

Caricies a l’ànima o Ki Asai

És una tècnica de massatge ideada per Hideo Asai a finals dels 90. Basada en les seves experiències de massatge oriental i meditació. És un massatge de tipus energètic.

Ki Asai combina les caricies o tocs conscients i la meditació Nembutsu a través de repetir el mantra Namu Amida Butsu durant tota la sessió. Així, la persona que rep aquesta tècnica s’emporta els efectes del massatge i de la meditació.

La que es realitza durant aquest massatge és coneguda com meditació Nembutsu. I diuen que la pràctica proporciona un descans per a l’ànima.

La traducció del mantra: Namu Amida Butsu “confío en Amida Buddha per renéixer en terra pura o en la llum”.

 
 

 

 

Barres d'Accés a la Consciència®

Les Barres d’Accés a la Consciència® són un conjunt de punts al cap que, quan es toquen suaument, estimulen un canvi positiu al cervell i desfragmenten els components electromagnètics de l’estrès, el pensament i les emocions. Aquesta tècnica no invasiva funciona per alliberar els bloquejos físics i mentals emmagatzemats al cos i contribueix a tenir més facilitat en les diferents àrees de la vida.

 
 

 

 

Constel.lacions Sistèmiques (Familiars, Akhàsiques, Cuàntiques)

Les Constel·lacions Sistèmiques són un mètode de coneixement per trobar solucions a situacions que ens causen dificultat, i sobre les quals sovint creiem que no tenim cap control, ni capacitat de canviar-les.

Mitjançant el treball amb constel·lacions s’obté informació de manera ràpida sobre les dinàmiques d’un sistema que afecten el nostre benestar, i permeten aflorar aspectes dels problemes que abans no s’havien considerat, tant en àmbits personals (familiars, de parella, etc.), com a laborals.

Per entendre les constel·lacions, cal referir-nos a la Teoria General dels Sistemes. Va ser formulada per Ludwig von Bertalanffy (biòleg que formava part de l’escola austríaca de Palo Alto i més tard el Cercle de Viena), i després es va expandir en diverses direccions (la cibernètica, la psicologia, la sociologia, l’enginyeria, etc.) . Aquesta teoria és a la base del funcionament de les constel·lacions sistèmiques, i és útil per entendre les relacions entre els elements d’un sistema.

Per “sistema” (en grec, estar junts) entenem un conjunt de diversos elements interrelacionats entre si, i que tendeix a l’equilibri, de manera que tot el resultat és diferent de la simple suma de les seves parts i qualsevol canvi en una d’aquestes

parts afecta tot el sistema. Cada element d’un sistema es relaciona amb els altres elements, i té una raó de ser en la funció específica que realitza.

Shanna

El funcionament d’aquesta eina es similiar a una constel.lació sistèmica però posant en funcionament el contingut metafísic no dual d’un Curs de Miracles.

Es un contingut que promou un sistema de pensament basat en la Unitat, on l’Expiació o perdó a través del nostre prenedor de decisions i Esperit es fan càrrec del procés de sanació.

Estudi i pràctica d’un Curs de Miracles

Es un sistema d’estudi autodidacte de despertar espiritual que ensenya el camí a la pau interior i la curació a través del poder de l’amor i el perdò. El contingut exposa ensenyances universals que ens porten a trobar el sentit, la curació i el benestar en la vida. El contingut tracta sobre l’importancia de triar l’amor en lloc de la por, la nostra naturalesa eterna com expressió de la divinitat, la nostra relació benèvola amb Déu, la nostra inocencia inmutable, el poder de la nostra ment, distingir entre la veritat i la il.lusió, transformar relacions “especials” en relacions “sagrades” i retirar l’autoritat que hem adjudicat a fonts externes.

Es una ensenyança i un aprenentatge i no promou cap religió, tot i que s’utilitzen algunes paraules com (Déu, expiació, culpa, pecat, Esperit Sant, Crist,…) que ens poden portar a mal interpretar o a tenir una opinió errada del que realment pretén i és Un Curs de Miracles.

 
 

 

 

Biodescodificació

La Biodescodificació és una proposta de la medicina alternativa que intenta trobar l’origen metafísic de les malalties, o el seu significat emocional, per buscar a partir d’aquí la manera de curar-se.

La Biodescodificació no reemplaça un altre tipus de teràpies o tractaments, sinó més aviat que els complementa.

Reiki

És una teràpia de la medicina natural que basa els seus preceptes en l’existència del ki (també anomenat qi o chi), la força vital universal present a tot, i que s’ha de manipular i reconduir per el tractament de malalties i desequilibris físics, emocionals i mentals deguts a desequilibris energètics.

La paraula Reiki és una paraula composta per dos paraules japonesos: Rei (Esperit, ànima, diví, cos eteri o sobrenatural i miraculós, en definitiva, energia universal) i Ki (Gas, aire, respiració, força, energia vital). En definitiva, podem entendre el terme Reiki com a “força natural que ens dóna vida i fa funcionar l’ànima” i que es basa en un equilibri entre l’energia universal i l’energia vital o pròpia.

S’aplica a través de la imposició de les mans en diferents punts energètics o chakres del cos i utilitzant una sèrie de símbols que tenen les seves característiques especials.

Terapia EMDR

La teràpia EMDR (reprocessament i desensibilització a través del moviment ocular, per les sigles en anglès), desenvolupada als Estats Units als anys 80, és una teràpia que es fa servir per tractar trastorns causats per esdeveniments estressants com el trastorn d’estrès posttraumàtic.

L’objectiu d’aquesta teràpia és ajudar les persones que han patit abusos, violència física o psicològica, accidents o pateixen depressió, addiccions, fòbies o trastorns de l’alimentació. L´EMDR se centra en el record de l´experiència traumàtica que ha experimentat el subjecte i és una eina completa que utilitza els moviments oculars per tractar aquests trastorns.

 
 

 

 

Reprogramació de memories i creences limitants

La reprogramació és un mètode que facilita el canvi de creences subconscients limitants i es basa en la teoria que experimentem a la vida el que estem programats per creure.

No vivim el món tal com és, sinó com ho pensem i sentim. I cadascú pensa i sent el seu món en funció del seu sistema de creences. Reaccionem al nostre entorn segons la nostra programació, que és bàsicament infantil: des de la nostra més tendra infància, hem anat rebent informació dels nostres pares, els nostres educadors, els nostres amics; sobre com és el món, qui som nosaltres, del que som capaços i del que no; el que està bé i el que està malament, el que es pot fer i el que no…

 
 

 

 

Biografia

Mestre, alumne i practicant del contingut metafísic no dual d'Un Curs de Miracles i d'Un Curs d'Amor, que et reconnectarà amb la teva innocència i perfecció a través de la seva experiencia vital, utilitzan un munt d'eines adquirides a l'ho llarg de més de 15 anys a través de formacions, tallers grupals i teràpies individuals com: Un Curs de Miracles, constel·lacions sistèmiques (familiars, akàsiques, quàntiques o Shana’s mogudes des de Esperit), reiki, energia magnificada, energia universal, cirugia astral, chamanisme, EMDR, TRE, radioèstesia, maestria en energies còsmiques, barres Access Consciousness, reprogramació memòria cel·lular, tècniques de massatge, lectures de registres akàsics, biodescodificació o bioneuroemoció, psicoteràpia holística i el coaching relacional.

Formulari de contacte